jäätynyt olkapää

Kärsitkö jäätynyt olkapää -vaivasta? Hieronta tarjoaa helpotusta ja parannuskeinoa!
Tiedätkö mikä on jäätynyt olkapää ja miten se voi vaikuttaa arkeesi? Jäätynyt olkapää, eli adheesiivinen kapsuliitti, on tila, jossa olkanivelen nivelkapseli paksuuntuu ja kiristyy. Tämä johtaa kipuun ja merkittävään liikerajoitukseen olkapään alueella.
Jäätynyt olkapää voi vaikuttaa päivittäisiin toimintoihisi ja aiheuttaa hankaluuksia esimerkiksi käsien nostamisessa tai tavaroiden kantamisessa. Onneksi hierontaterapialla on tehokas rooli tämän vaivan hoidossa:

1.Rentouttaa lihaksia:

Hieronta auttaa rentouttamaan ympäröiviä lihaksia, lievittää niiden jännitystä ja vähentää kipua. Rentoutuneet lihakset voivat edesauttaa olkapään nivelkapselin paineen lievittämistä.

2. Parantaa verenkiertoa :

Hieronta stimuloi verenkiertoa vaikutusalueella, mikä auttaa ravinteiden ja hapen kulkeutumista kudoksiin. Tehokas verenkierto auttaa myös tulehduksen vähenemisessä ja paranemisprosessissa.

3. Lisää liikkuvuutta: 

Hieronta voi auttaa palauttamaan olkapään liikkuvuuden ja vähentämään nivelkapselin jäykkyyttä. Hierontaterapeutit käyttävät erilaisia tekniikoita, kuten mobilisaatiota ja venytyksiä, parantaakseen liikeratoja ja lisätäkseen olkapään joustavuutta.

Jos haluat päästä eroon jäätynyt olkapää -vaivasta ja palata normaaliin elämään, varaamalla aika hierontaan on hyvä aloittaa. Kokeneet hierojamme tarjoavat yksilöllistä hoitoa, joka auttaa sinua lievittämään kipua ja palauttamaan normaalin liikkuvuuden.