Lee

Perustaja,Personal trainer,koulutettu hieroja

Moi,olen Lee Xiong.Kuntokarhun perustaja. Liikunta on aina ollut minun intohimoni jo pienestä pojasta lähtien. 10 vuoden kuntosalin harrastuksen jälkeen olen kilpaillut viimeiset 3 vuotta fitness kilpailuissa SM-tasolla. Yhdeksän vuoden työkokemuksen jälkeen uskallan luvata juuri sinulle ammattilaista apua,olisi kyseessä elämäntavan muutos tai pitkään jatkunut lihaskireys.Tervetuloa!

 

040 828 6602

info@kuntokarhu.fi

Otso

Koulutettu hieroja, fysioterapeutti opiskelija

Moi! Olen Otso Kataja, koulutettu hieroja ja fysioterapeutti opiskelija. Erikoistun urheilijan lihashuoltoon, ylirasitustilojen hoitoon ja kokonaisvaltaiseen terveyden edistämiseen. Minulla on 17 vuoden kokemus kansainvälisen tason kilpaurheilusta(paini, vapaaottelu, jalkapallo), joten hoidan mielelläni myös tosissaan urheilevia asiakkaita.  Tervetuloa.

 

044 2080733

otso.kataja@gmail.com

Riku

Koulutettu hieroja

Moi! Olen Riku Pulkkanen. Olen valmistunut Stadin aikuisopistosta 2017 ja työskennellyt kolmen vuoden ajan hierojana pääkaupunkiseudulla. Olet tervetullut vastaanotolleni esimerkki lievittämään staattisten työasentojen ja liikunnan aiheuttamia lihaskireyden tuntemukisa sekä rentoutumaan.

Tervetuloa!

 

050 4990949

rikusamuel@gmail.com

Evgeni

Koulutettu hieroja,osteopaattiopiskelija

Olen Evgeni Rozov, koulutettu hieroja ja osteopaattiopiskelija. Työtäni ohjaa aito halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja siihen yhdistän monipuolisen osaamiseni asiakkaiden tarpeen mukaan. Ihmisten hoitamisessa minua kiinnostaa kehon kokonaisvaltaisuus, sekä kyseisen vaivan alkuperän löytäminen.
Minulla on yli 9 vuotta kilpaurheilutaustaa vapaaottelussa, sekä lukkopainissa EM-tasolla ja vakioasiakkaiteni joukosta löytyy mm.huippuammattilaisia vapaaottelijoita. Intohimonani ovat myös luonto, terveelliset elämäntavat, kirjat sekä itseni kehittäminen.
Hieronnan lisäksi tarjoan kuivakuppausta, selluliittihoitoja sekä osteopatiaa opiskelijatyönä. Minulta saat palvelua suomeksi, venäjäksi sekä englanniksi.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat voimaan hyvin!

044 987 7820

rozov.evgeni@gmail.com

Ilari

Fysioterapeutti,hieroja

Olen Ilari Asikainen,AMK valmistunut fysioterapeutti.Suunnittelen hoidot jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeesi mukaan.Tervetuloa minun käsittelyyn!

 

044 333 0470

ilariasikainen12@gmail.com

Vesa

Koulutettu hieroja

Olen Vesa Voutilainen, koulutettu hieroja/urheiluhueroja.Olen valmistunut Töölön urheilufysioterapiakeskuksen (TUF) urheiluhierojakoulusta vuonna 2001. Tarjoan klassista- ja urheiluhierontaa johon mielelläni sovellan passiivista venyttelyä ja mobilisointia tarpeen mukaan.
Harrastuksina hiit-tunnit, sali ja pyöräily.
Lämpimästi tervetuloa  hierontaan Töölön  toimipisteelle.

 

040 720 3159

Vesav_@hotmail.com

Lauri

Koulutettu hieroja

Terve! Olen Lauri Lintunen, Porvoon Hierojakoulusta 2018 valmistunut koulutettu hieroja. Tarjoan jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaista hierontaa ja toivotan kaikki tervetulleiksi asiakkaikseni! Kunnon kohottaminen ja terveyden ylläpito ovat lähellä sydäntäni ja vietän vapaa-aikaani mieluusti salilla käyden ja lenkkeilen. Hieronta on tärkeä osa niin kehon kuin mielenkin huoltoa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 

040 962 6483

lauri.lintunen@gmail.com

Andrea

Koulutettu hieroja

Hei! Olen Andrea Peusa ja tarjoan klassista- ja urheiluhierontaa. Valmistuin Hierontakoulu Atlaksesta vuonna 2018 ja hieronut siitä lähtien pääkaupunkiseudulla.  Omaan vahvan jalkapallotaustan niin pelaajana, valmentajana kuin huoltajana.  Tällä hetkellä toimin naisten 3 div. ja miesten 6 div. joukkueiden huoltajana.  Lämpimästi tervetuloa!

 

040 670 5405

andrea.peusa@outlook.com

Harri

Koulutettu hieroja

Nimeni on Harri Andersson 48 vuotias, valmistuin hierojaksi 2015 Savonlinnasta, erikoistuin klassisen hieronnan lisäksi urheiluhierojaksi. Olen tehnyt satoja hierontoja sivutyönä. Usein asiakas haluaa palata minun hieronta pöydälle hierottavaksi, moni asiakas pitää minun rauhallisesta rytmistä hieronnassa. 

Tervetuloa.

044 553 8105

andersson_harri@hotmail.com

Timo

Fysioterapeutti

Hei, olen Timo Nykänen. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Helsingin IV Terveydenhuolto-oppilaitoksesta 1996. Olen ollut 4 kautta miesten 1.div. jalkapallojoukkueiden fysiona ja huoltajana sekä yli 20 vuotta Suomen Palloliitton nuorten tapahtumissa fysiona. Minulla on kilpaurheilutausta yleisurheilun heittolajeista, jääkiekosta ja lentopallosta. Pääpaino hoidoissani on lihaskalvoavaukset, hieronta ja erilaiset manuaaliset käsittelyt. Hoidan 25 vuoden kokemuksella perus niskajumeista huippu-urheilijoiden ongelmiin.

 

040 554 7023

timo.nykanen@pp2.inet.fi

Janne

Koulutettu hieroja

Tervehdys! Olen Janne Veijalainen,kivunhoitoon erikoistunut koulutettu hieroja. Valmistunut 2018 marraskuussa Stadin aikuisopistolla. Tarjoan asiakaslähtöistä hierontaa peruslihashuollosta tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi.

 

0503077660

kuntokarhupitajanmaki@kuntokarhu.fi

David

Koulutettu hieroja

Hey, my name is David Grigorjan and I’m a massage therapist already 8 years, I studied massage therapy in Germany and worked in one of the best rehab center in New York. I have a relaxing energy and special technique. After my massages you’re gonna feel relaxed refreshed and like newborn.

Best wishes and see you soon!

046 8481560

dgrignyc@gmail.com

Ellen

Koulutettu hieroja, Personal Trainer

Hei, olen ellen sorja. Valmistunut koulutettu hierojaksi 2019 Suomen urheiluhierojaopistolla. Tarjoan laadukasta klassinen- ja urheiluhierontaa kuntokarhun ruoholahden toimipisteellä. Lämpimästi tervetuloa.

 

050 3886222

kuntokarhuruoholahti@kuntokarhu.fi

Jerry

Koulutettu hieroja

Moi, olen Jerry Keski-Korhonen koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Olen valmistunut Erottajan Hierojakoulusta 2020. Käsittelyssäni yhdistelen monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita asiakkaan tarpeen mukaan ja sainkin erityismaininnan tästä valmistuttuani. Nähdään Kuntokarhu Kampin toimipisteellä.

045 2580149

jerry.keskikorhonen@gmail.com

Anssi

Koulutettu hieroja

Moi olen Anssi.
Koulutettu hieroja vuosien kokemuksella. Olen erikoistunut kilpaurheilijoiden tarpeisiin , jonka tukena / pohjana on oma kokemus kuntosali – ja voima harjoittelusta 30 vuoden ajalta. Myös vanhukset,toimistotyöläiset sekä raskaana olevat ovat myös erikoisosaamistani.
Jokainen asiakas on yksilö ja laadin hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeisiin ,

Lämpimästi tervetuloa käsittelyyn.

040 553 8636

ilimola71@gmail.com

Maria 

Koulutettu hieroja

Hei,olen Maria Kapanen. Valmistunut Careria koulusta 2020. Koulun aikana suoritin työharjoittelu Espanjassa Sport massage Instuttuti of Finland. Harjoittelen hieronta yli kolme vuotta. Tarjoan klassista hieronta, jalan ja nilkan ortopedinen hieronta, deep tissue massage eli syväkudoksrn vartalon hieronta sekä esteetinen kinesioteipaus. Joka on uusi tietellinen menettelma mikä auttaa vähentämään kipua, tulehdusta ja turvotusta
Hierojana olen erikoistunut tuki- ja liikunnan ongelmiin sekä vahvistan hieronnan vaikutus kinesioteipauksen avulla. Annan asiakkaille tehostaa oman vartalon muotoilemista tietellisen pohjalla.
Lämpimästi tervetuloa.

 

040 747 5837

mariakapanen@gmail.com

Aurelia

Koulutettu hieroja

Hei! Olen Aurelia Petersen. Mielestäni hieronnan ei tarvitse olla joko rentouttavaa tai vaihtoehtoisesti tehokasta, vaan tuon molemmat elementit hoitotyöhöni, asiakkaan toiveita kunnioittaen, luonnollisesti. Asiakkaan hyvä olo sekä kokemus turvallisuudesta ovat minulle ensisijaisen tärkeitä asioita. Pidän työstäni kovasti, ja niin pitävät asiakkaanikin. Tervetuloa hierontaani Kampin toimipisteeseen. Olen valmistunut Erottajan hierojakoulusta kesällä 2019, ja toiminut kokopäiväisenä hierojana siitä lähtien.

Tervetuloa!

044 584 4405

aurelia.petersen@gmail.com

Muffe

Vahtimestari

Hei, olen Muffe. Kuntokarhun luotettava vahtimestari. Nähdään Kuntokarhussa.

040 828 6602

info@kuntokarhu.fi

OVATKO LIHAKSESI KIREÄNÄ?

YHTEYSTIEDOT

info@kuntokarhu.fi

Toimipisteet

OTA YHTEYTTÄ