Lee

Perustaja,Personal trainer,koulutettu hieroja

Moi,olen Lee Xiong.Kuntokarhun perustaja. Liikunta on aina ollut minun intohimoni jo pienestä pojasta lähtien. 10 vuoden kuntosalin harrastuksen jälkeen olen kilpaillut viimeiset 3 vuotta fitness kilpailuissa SM-tasolla. 7 vuoden työkokemuksen jälkeen uskallan luvata juuri sinulle ammattilaista apua,olisi kyseessä elämäntavan muutos tai pitkään jatkunut lihaskireys.Tervetuloa!

 

040 828 6602

info@kuntokarhu.fi

Otso

Koulutettu hieroja, fysioterapeutti opiskelija

Moi! Olen Otso Kataja, koulutettu hieroja ja fysioterapeutti opiskelija. Erikoistun urheilijan lihashuoltoon, ylirasitustilojen hoitoon ja kokonaisvaltaiseen terveyden edistämiseen. Minulla on 17 vuoden kokemus kansainvälisen tason kilpaurheilusta(paini, vapaaottelu, jalkapallo), joten hoidan mielelläni myös tosissaan urheilevia asiakkaita.  Tervetuloa.

 

044 2080733

otso.kataja@gmail.com

Riku

Koulutettu hieroja

Moi! Olen Riku Pulkkanen. Olen valmistunut Stadin aikuisopistosta 2017 ja työskennellyt kolmen vuoden ajan hierojana pääkaupunkiseudulla. Olet tervetullut vastaanotolleni esimerkki lievittämään staattisten työasentojen ja liikunnan aiheuttamia lihaskireyden tuntemukisa sekä rentoutumaan.

Tervetuloa!

 

050 4990949

rikusamuel@gmail.com

Timo

Fysioterapeutti

Hei, olen Timo Nykänen. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Helsingin IV Terveydenhuolto-oppilaitoksesta 1996. Olen ollut 4 kautta miesten 1.div. jalkapallojoukkueiden fysiona ja huoltajana sekä yli 20 vuotta Suomen Palloliitton nuorten tapahtumissa fysiona. Minulla on kilpaurheilutausta yleisurheilun heittolajeista, jääkiekosta ja lentopallosta. Pääpaino hoidoissani on lihaskalvoavaukset, hieronta ja erilaiset manuaaliset käsittelyt. Hoidan 25 vuoden kokemuksella perus niskajumeista huippu-urheilijoiden ongelmiin.

040 554 7023

timo.nykanen@pp2.inet.fi

Ilari

Fysioterapeutti,hieroja

Olen Ilari Asikainen,AMK valmistunut fysioterapeutti.Suunnittelen hoidot jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeesi mukaan.Tervetuloa minun käsittelyyn!

 

044 333 0470

ilariasikainen12@gmail.com

Maria

Koulutettu hieroja

Hei, olen Maria Kapanen. Valmistunut Careria koulusta 2020. Koulun aikana suoritin työharjoittelu Espanjassa Sport massage Instuttuti of Finland. Harjoittelen hieronta yli kolme vuotta. Tarjoan klassista hieronta, jalan ja nilkan ortopedinen hieronta, deep tissue massage eli syväkudoksrn vartalon hieronta sekä esteetinen kinesioteipaus. Joka on uusi tietellinen menettelma mikä auttaa vähentämään kipua, tulehdusta ja turvotusta
Hierojana olen erikoistunut tuki- ja liikunnan ongelmiin sekä vahvistan hieronnan vaikutus kinesioteipauksen avulla. Annan asiakkaille tehostaa oman vartalon muotoilemista tietellisen pohjalla.
Lämpimästi tervetuloa.

 

045 747 5837

mariakapanen@gmail.com

Lauri

Koulutettu hieroja

Terve! Olen Lauri Lintunen, Porvoon Hierojakoulusta 2018 valmistunut koulutettu hieroja. Tarjoan jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaista hierontaa ja toivotan kaikki tervetulleiksi asiakkaikseni! Kunnon kohottaminen ja terveyden ylläpito ovat lähellä sydäntäni ja vietän vapaa-aikaani mieluusti salilla käyden ja lenkkeilen. Hieronta on tärkeä osa niin kehon kuin mielenkin huoltoa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 

040 962 6483

lauri.lintunen@gmail.com

Tulossa

Koulutettu hieroja

Sinustako Kuntokarhun seuraava hieroja, ota meihin yhteyttä!

 

040 828 6602

info@kuntokarhu.fi

Tulossa

Koulutettu hieroja

Sinustako Kuntokarhun seuraava hieroja, ota meihin yhteyttä!

 

040 828 6602

info@kuntokarhu.fi

OVATKO LIHAKSESI KIREÄNÄ?

YHTEYSTIEDOT

info@kuntokarhu.fi

Toimipisteet

OTA YHTEYTTÄ