ASIAKKAAMME

MITÄ HE SANOVAT MEISTÄ

KUNTOKARHU

KOKEMUKSIA

Suvi

ASIAKAS

“Paras PT jonka olen tavannut, tuloksia ei saa ilman työtä ja Lee osaa vaatia asiakkaalta työtä. Vaikka on tehnyt mieli lipsua niin tuki on ollut niin hyvää että olen pysynyt suunnitelmassa vaatimustason ansiosta”

 

Krista

ASIAKAS

“Kirjoitustyöperäinen paha yläselän jumitus hoitui kerheitolla! Osaava täsmähieronta. Hyvä kokemus, suosittelen. Vain paikan osoite oli hiukan hankala löytää, kun sisäänkäynti olikin kulman takaa”

 

Sara

ASIAKAS

“Aivan paras hieronta ikinä! Ilari löysi selästä juuri oikeat jumikohdat ja neuvoi ennaltaehkäisevistä liikkeistä. Toimistotyöläinen kiittää!”

 

Niina

ASIAKAS

“Selkä oli kesällä erittäin jumissa, joka johti vaikeuksiin tehdä kauneushoitoja omassa työssä. Lee avasi selän nikamat ensimmäisellä sekunnilla dj-liikkeellä josta kuului ihanat rutinat ja tunsin paineen ja kivun häviävän samantien sen jälkeen. Hieronta olikin pelkkää rentoutumista siitä eteenpäin. Kuntokarhu tekee työnsä ammattitaidolla ja rakkaudella!”

 

Kalle

ASIAKAS

“Sami hieroi hyvin auki jumiin mennyttä niskaani ja treenauksesta kipeänä ollutta selkääni. Jälkikäteen oli paljon paremmin kroppa auki ja rento olo. Suositus Samille hieronnasta”

 

Markus

ASIAKAS

“Lee on super kannustava ja motivoiva ohjaaja, hän osasi asettaa tavoitteet minulle sopivalle tasolle. Pystyn edelleen hyödyntämään Leen antamia ohjeita!”

 

ALOITA HYVINVOINTI JO TÄNÄÄN!

YHTEYSTIEDOT

info@kuntokarhu.fi

Toimipisteet

OTA YHTEYTTÄ