KUNTOKARHU

PALVELUT

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on perinteinen itämainen hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia sekä parantaa lihasten aineenvaihduntaa. Näiden lisäksi hieronta lievittää stressiä ja rentouttaa mieltä.

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta Helsinki on urheilijoiden ja kuntoilijoiden lihaskipujen, jännitysten ja loukkaantumisten hoitoon Helsingissä. Urheiluhieronta keskittyy urheilijan yksilöllisiin tarpeisiin ja hieronta toteutetaan urheilulajin, harjoituskauden ja harjoitusohjelman pohjalta. Meiltä osaava urheiluhieroja useassa eri toimipisteessä Helsingissä. Tutustu meidän urheiluhierojan tarjoamiin palveluihin. Urheiluhieroja ymmärtää harjoitteiden ja rasitusten vaikutuksen kehoon ja hoidon avulla pystytään edesauttamaan urheilijan suorituksia ja ennaltaehkäisemään lihaskipuja ja vammoja. Meiltä löydät juuri sopivan urheiluhieronta paikan ja urheiluhierojan. Luotettava urheiluhieronta Helsingissä.

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on syvärentouttava, energisoiva ja puhdistava hoitomuoto. Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä, jotka ovat tasaisia ja tuntuvat pehmeiltä iholla. Lämpimät kivet ja öljy laukaisevat tehokkaasti lihasjännityksiä ja stressiä.

IMUKUPPIHIERONTA

Imukuppihieronta on vanha ja erittäin tehokas hoitomuoto, joka on alun perin lähtöisin Kiinasta. Kuivakuppauksen teho perustuu imukuppien aiheuttamaan alipaineeseen ja sillä saavutetaan vastaavia etuja kuin hieronnalla. Vaikka kyseinen hoitomuoto voi joidenkin silmissä näyttää “pelottavalta”, se ei kuitenkaan satu. Mustelmat, jotka jäävät ihoon kuivakuppauksen jälkeen, lähtevät n.1–2 viikon kuluttua (riippuu ihmisen aineenvaihdunnasta). Painetta voi myös tarvittaessa säädellä hoidon aikana, jolloin pystytään luomaan asiakkaalle mahdollisimman mukava olotila. Imukuppeja voi käyttää koko kehoon tai vain tiettyihin pisteisiin. Tätä hoitomuotoa käyttävät mm. nykyinen nyrkkeilyn maailmanmestari Anthony Joshua sekä uinnin moninkertainen maailmanmestari Michael Phelps. Eikä tarvitse olla huippu-urheilija, että voi tulla imukuppihierontaan. Tämä hoitomuoto sopii aivan jokaiselle!

Imukuppihieronnan hyödyt:

– Lihasjännitystilojen lievittäminen

– Arpikudoksen ja turvotuksen hoito

– Aineenvaihdunnan, veren- ja lymfakierron vilkastuminen

– Urheilusuoritusten jälkeinen lihashuolto

– Kuona-aineiden ja nesteiden poisto

– Kipupisteiden käsittely

– Painetilan poisto lihaksista

– Rentoutumisen tunne

OSTEOPATIA

Osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, jossa huomioidaan keho kokonaisvaltaisesti. Hoidossa pyritään löytämään ongelman syy ja hoitamaan kehoa sen mukaisesti. Osteopaatti hoitaa lihaksia, nivelsiteitä, pehmytkudoksia, niveliä, luustoa, selkärankaa, hermostoa, verenkiertoa sekä nestekiertoa ja tarkoitus on luoda kehoon tasapainoinen tila.

Osteopatialla hoidetaan mm.

– Tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja, häiriötiloja ja kipuja

– Akuutteja ja kroonisia tiloja

– Tulehduksellisia tiloja (tuki- ja liikuntaelimistö)

– Stressiä ja uupumusta

– Hengityselimistön häiriöitä

– Raskausajan helpotusta

– Osteopatia tukee palautumista

HUOM! Hoitoon varataan n. 60min. Hoidon kesto saattaa kuitenkin vaihdella hoidon tarpeen mukaan.

SELLULIITTIHOITO

Selluliitti = jokaisen naisen painajainen, jonka halutaan olevan poissa kesällä. Se muistuttaa ulkomuodoltaan appelsiinin kuorta, eli iho näyttää epätasaiselta. Se on rasvakertymää, jonka aiheuttaa hidas aineenvaihdunta. Itse hoidan selluliittia imukupeilla, koska ne kiihdyttävät aineenvaihduntaa tehokkaasti, minkä myötä selluliitti ja uuden rasvakertymän muodostuminen vähenevät. Selluliittihoidon lisäksi tulee myös huolehtia riittävästä liikunnasta sekä oikeasta ruokavaliosta. Paras hoitotulos saavutetaan säännöllisellä, viikoittaisella tai jopa päivittäisellä käsittelyllä.

FYSIOTERAPIA

Fysioterapia on ammattiala, joka on erikoistunut terveyden, liikkumisen ja toimintakyvyn edistämiseen. Fysioterapian tavoitteena on edistää hyvinvointia sekä arjessa jaksamista vähentämällä kipua, hoitamalla rasittuneita kudoksia sekä lisäämällä liikkuvuutta jäykistyneisiin lihaksiin, lihaskalvoihin ja niveliin. Fysioterapeutti edistää yksilön aktiivista osallistumista niin omaan elämäänsä kuin yhteiskuntaankin, mahdollistamalla laajemman toimintakyvyn ja osallistumisen monipuolisuuden. Kehon yksilöllinen toiminta ja toiminnan haasteet ovat fysioterapeutin vahvaa erikoisosaamista. Mikäli kärsit kivuista, tulehduksesta, lihas tai niveljäykkyydestä, tai jos jokin muu kehon toimintaan liittyvä asia askarruttaa sinua, kannattaa hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle. Vaivojen ja kipujen kanssa ei kannata jäädä yksin murehtimaan vaan nopeus on valttia: mitä pikemmin kivun/vaivan kanssa hakeutuu fysioterapeutin vastaanotolle, sitä tehokkaammin oireet saadaan hoidettua.

Fysioterapiaan kannattaa hakeutua esimerkiksi näissä tapauksissa:

– Selkä, hartia ja niskakivut

– Jänteiden tulehdus kuten plantaarifaskiitti ja akillesjänteen tulehdus

– Nilkka, polvi ja lantion alueen kivut

– Rajoittunut liikkuvuus, kireys, joustamattomuus

– Päänsärky

– Nivelkivut

– Kivut liikkuessa ja esimerkiksi kuntosaliliikkeissä

– Yleinen tukkoisuus lihaksistossa

Paikat jumissa?

Tuntuuko kehossasi jännitystä ja kireyttä? Hieronta auttaa vapauttamaan lihaskireyksiä ja lievittämään paikkojen jumit. Rentoudu ja palauta kehosi tasapaino ammattitaitoisten hierojien avulla. Ota askel kohti rentoutumista ja varaa hieronta-aikasi jo tänään!